kreativnost na vrhuncu

Ovo je nešto najbolje: Kada bi se ovogodišnji SP igrao u 'Igri Prijestolja', Hrvatska bi bila...

Image
Foto: Ilustracija

Pogledajte koga je utjelovila Hrvatska, zanimljiv odabir.

19.7.2018. u 12:49/ Vijesti.hr

Mladić iz Bangladeša, Abdullah Al-Mamun, interpretirao je ovogodišnje Svjetsko prvenstvo pomoću likova iz jedne od najpopularnijih serija, Igre prijestolja (Game of Thrones).

Abdullah je predstavio svoju teoriju objašnjavajući: "Kada bi ovogodišnje Svjetsko prvenstvo bilo Game of Thrones, koji će tim biti koji lik?"

Za Njemačku za koju smatra da će biti Ned Stark, šef House Stark i Gospodar Winterfella: "Nitko nije mislio da će umrijeti, ali glava mu je odrezanau prvom krugu", rekao je Abdullah, čineći vrlo fer usporedbu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sljedeća je bila Belgija, tzv. Olenna Tyrell - koja "ubije ključne igrače i prije smrti te  neposredno prije konačne bitke".

Brazil bi bio Joffrey Baratheon: "Stvara mnogo ludosti prije nego što ga otruje Olenna Tyrell",  dok Argentina predstvalja Oberyn Martell: "Nije bila u jednadžbi zvijezda. Brutalno ".

Upravo se čita

Image
Nakon novih poruka

Plenković o svim aferama citirajući Milanovića: 'To je jedno veliko ništa!'

Abdullah je Hrvatsku postavio svemogućim Jonom Snowom:"Nalazi se u više situacija", objasnio je. "Svi su mislili da je mrtav samo da ustanu iz pepela."

Foto: IMDb/Jon Snow

Tekst se nastavlja ispod oglasa
https://m.media-amazon.com/images/M/MV5BMTY4NTUwNTQxN15BMl5BanBnXkFtZTgwMTMxNDEzMzI@._V1_SY1000_CR0,0,1503,1000_AL_.jpg

Engleska bi bila Hodor, ponovivši "istu liniju iznova i iznova te umre pokušavajući obraniti vodstvo", a Rusija je Sansa Stark, jer su svi mislili da je pijan od prvog dana, ali nekako je "prešla na prilično zastrašujuću završnicu" ,

Španjolska? Petyr 'Littlefinger' Baelish,  Abdullah piše: "Mnogo prolazi samo da bi uhvatio Sansa, koja bi trebala biti pod njegovom kontrolom."

Pa što je s prvacima? U pravu je, kada bi francuski tim bili lik u Igri prijestolja, naravno, bili bi Noćni kralj: "Nisu izgubili teren u svim turnirima, prekidaju se jako jake obrane, samo pretvaraju ljude s različitih mjesta na stvaranje tima".

Više s weba

Pročitajte još

Image
NJIHOV JE ŽIVOT SADA POTPUN

Davorka i Krešo htjeli su posvojiti dijete u Hrvatskoj, ali zbog nemoguće administracije to su učinili u Gvineji Bisau!

Više s weba