tjeraju ih natrag

Par pobjegao u šumu jer je doslovce alergičan na moderan život

Image
Foto: YouTube

Bračni par Kate i Alan, u seoskoj kolibi na jugu Engleske imaju sve što im je potrebno za život, no vlasti im ne dopuštaju da tamo borave

21.12.2017. u 16:00/ Život i stil

Donosimo vam priču bračnog para kojemu se nije svidjela gradska gužva. Ne samo da im se nije svidjela, nego Kate vjeruje da je alergična na grad, na wi-fi, na zagađenje... "Preselili smo se u dolinu i za šest tjedana sagradili kolibu. Vlasti nas tjeraju natrag u grad," govori Kate Burrows (46) i njezin partner Alan (48). 

Prije dvije godine napustiti su gradsku vrevu i preselili na selo. Sagradili su kuću od stabala, blata i slame u dolini Tarka na jugu Engleske. Glavni razlog preseljenja bila je zasićenost gradom. Nakon dvije godine otkako žive na osami, lokalna vlast naredila im je iseljavanje iz kolibe i preseljenje u hotelsku sobu, što oni odbijaju. Naime, nemaju građevinsku dozvolu za svoju nastambu, piše Daily Mail.

Kate tvrdi kako ona i Alan pate od MCS-a, kronične tjelesne bolesti koja uzrokuje alergijsku reakciju na kemikalije u svakodnevnim proizvodima. Ne možemo živjeti na moderan način, a život u našoj kolibi je sve što trebamo. U gradskoj vrevi ne možemo ni spavati u miru, a kamoli normalno funkcionirati, žali se Kate.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Gradsko vijeće Devona tvrdi da je ovaj par građenjem kuće "razbio zakone o planiranoj gradnji". Prirodno izgrađena kuća sastoji se od kuhinje, dnevnog boravka, dvije spavaće sobe i kupaonice. Zidovi su obloženi vapnenim mortom, a na krovu kuće nalaze se solarni paneli prekriveni travom. Kate i Alan pokrenuli su i vlastiti uzgoj životinja - piliće, koze i guske. Još uvijek ne znaju kamo će dalje, no pokušat će se izboriti za svoja prava i nastaviti živjeti u kolibi.(Foto: YouTube)

Pročitajte još: 

Upravo se čita

Image
'ŠIKLJALO JE'

Potukli se muškarac (55) i dijete (16). Maloljetnik dobio udarac u glavu, pao u lokvu krvi

Čitaj, prati i komentiraj naše priče i na našoj Facebook stranici Život i stil!

Više s weba

Pročitajte još

Image

Užasno glupi vicevi od kojih ćete dobiti upalu smjehuljka, ali samo ako imate specifičan smisao za humor

Više s weba