Srcedrapajuća priča

Posljednja želja: oženio ženu svojih snova i par sati kasnije preminuo od raka

Image
Foto: Facebook/Domingo Rodriguez

33-godišnji Raul 11 godina je bio u vezi s Yvonne. Zaprosio ju je 2007., ali joj je htio priuštiti vjenčanje iz snova. Nedugo nakon toga, dijagnosticirana mu je leukemija

17.12.2016. u 8:30/ Sanja Miler

Raul Hinjosa zadnje tri godine bolovao je od leukemije. 33-godišnjak je znao da su njegovi dani odbrojani. Zaposlenici bolnice u Teksasu upitali su ga ima li posljednju želju koju mu mogu ispuniti.

Imao je jednu želju koja je ostala neispunjena 11 godina. "Želim ju oženiti", prošaptao je. "Želim da bude moja." 'Ona' je bila njegova zaručnica Yvonne Lamas. Bili su skupa 11 godina i imaju devetogodišnjeg sina.  

Yvonne Lamas je imala tri djevojčice iz prošle veze, a Raul se brinuo za njih kao da su njegove kćeri. "Kao očinska figura bio je jako brižan prema mojoj djeci. Dao im je sve i bio je uz njih kad smo prolazili teška razdoblja", rekla je za CNN.

Zaprosio ju je 2007., prije nego je otkriveno da ima rak. Mislio je da ima vremena i htio je svojoj dragoj priuštiti vjenčanje iz snova. Radio je kao 'kućni majstor' u jednom apartmanskom naselju u Dallasu i pokušavao je uštedjeti dovoljno kako bi imali savršeno vjenčanje.

2012. dijagnosticirana mu je kronična limfocitna leukemija i njegovi snovi su pali u voui. No, prije smrti uspio je pokazati svoju ljubav prema Yvonne.

"Kad sam ga vidjela u odijelu, oduzeo mi je dah. Bio je tako zgodan. Neprocjenjiv trenutak", ispričala je za CNN.  Samo 36 sati kasnije, Raul je preminuo. 

Love island UK
Superstar
Elon Musk Show
Život na vagi
Señorita 89
default_cta
Ljubav je na selu
Britain's Got Talent
Infinity Nado

Više s weba

Pročitajte još

Image
Tika, taka

VIDEO Švedske nogometne reprezentativke zaplesale uz Severinin hit! Nije čudo, pjesma ima 127 milijuna pregleda

Više s weba