to je volja!

Potpuna preobrazba: smršavjela 60 kilograma u godinu i pol

Image
Foto: Facebook/Natalie Hicks

Natalie Hicks iz Queenslanda godinama se borila s pretilošću. Imala je 128 kilograma kada su se stvari konačno počele mijenjati

5.2.2018. u 10:39/ Život i stil

"Oduvijek sam se emocionalno prejedala. Odrasla sam u obitelji gdje smo sve slavili hranom i stekla sam naviku da jedem. Od malena sam pretila. Bilo mi je 19 kada su me mama i sestra posjele i rekle da su zabrinute za moje zdravlje", govori Natalie.

No, ni to ni bilo što drugo nije joj pomoglo da skine kilograme. Sve do trenutka kada nije vidjela jednu svoju fotografiju i zaprepastila se time kako izgleda. No, tu nije bio kraj. Sestra i mama tada su joj rekle: "Pogledaj Natalie, u stvarnosti si još veća, nego što izgledaš na fotografiji".

"Briznula sam u plač. za mene je to bilo ono što me pokrenulo. Mislila sam: trebam samo izgubiti deset kilograma i bit ću sretnija i zdravija. Ali kad sam počela primjećivati rezultate, krenula sam više vježbati i još zdravije jesti i shvatila sam da živim zdravije", kaže ova djevojka.

Vježba redovito u teretani sa svojim trenerom i na KETO dijeti je.

"Danas imam vrlo zdrav odnos s hranom. Jedem zdravo i redovito vježbam i ne osjećam se krivom ako si ponekad priuštim fast food", kaže 24-godišnja Natalie koja je u18 mjeseci skinula 60 kilograma.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pročitajte još:

Čitaj, prati i komentiraj naše priče i na našoj Facebook stranici Život i stil!

Više s weba

Pročitajte još

Image
najbolji prijatelj

20 totalno cool zanimljivosti o psima: Ova pasmina će vam najprije pronaći srodnu dušu

Više s weba