Pravi plavci

Policajci ga doveli doma pijanog i slikali selfie kako bi znao kako je došao kući

Image
Foto: Facebook/Tasmania Police

Natalie i Jeremy napravili su selfie nakon što su pomogli Samu da dođe do kreveta nakon burne noći, kako bi znao kako je došao doma kad se ujutro probudi

31.5.2017. u 11:45/ Život i stil

Jedna od odgovornosti policajaca jest povremeno otpratiti kući ljude koji su u vidno alkoholiziranom stanju - pogotovo vikendom ili biti siguran da će sigurno stići do kuće. Dvoje mladih policajaca iz Tasmanije postali su zvijezde nakon što su se njihove fotografije pojavile na Redditu.

Natalie Siggins i Jeremy Blyth napravili su selfie nakon što su pomogli Samu da dođe do kreveta nakon burne noći, kako bi znao kako je došao doma kad se ujutro probudi.

"Upravo sam gledao po mobitelu i izgleda da su ovi policajci 'opalili' par ubijačkih selfija nakon što su doveli moje pijano dupe kući. Kakve legende", napisao je uz fotografiju koja je postala hit.

"Nije dobro reagirao, nije znao gdje živi. Nije ni puno pričao pa smo pokušavali saznati gdje živi i imali smo sreće", rekao je policajac Blyth za Sunrise.

Tasmanijska policija je kasnije sve potvrdila na svom Facebooku i pozvala ljude koji idu u noćni izlazak da dobro unaprijed planiraju kako će doći doma - u krajnjoj liniji da nađu alternativni smještaj za tu noć. 

“U ovom slučaju, policiju je zvao taksist kako bi mu pomogli. Kad su stigli, saznali su čovjekovu adresu, odveli ga doma i pričekali da dođe prijatelj koji će paziti na njega. Naši policajci iskoristili su priliku kako bi ulovili trenutak i snimili selfie, u slučaju da se ne može sjetiti kako je došao doma". I bili su u pravu. Svaka čast plavci!

Čitaj, prati i komentiraj naše priče i na našoj Facebook stranici Život i stil!

Love island UK
Superstar
Elon Musk Show
Život na vagi
Señorita 89
default_cta
Ljubav je na selu
Britain's Got Talent
Infinity Nado

Više s weba

Pročitajte još

Image
Tika, taka

VIDEO Švedske nogometne reprezentativke zaplesale uz Severinin hit! Nije čudo, pjesma ima 127 milijuna pregleda

Više s weba