i want ro break freeee!

Prije osvajanja glazbene scene bio je nosač prtljage: Osoblje aerodroma odalo počast Freddieju Murphyju

Image
Foto: PEP1/WENN/PIXSELL

Bijele hlače, žuta jakna i fejk brkovi - pravi Freddieji!

6.9.2018. u 9:47/ Buzzara.hr

Nije poznata činjenica, ali Freddie Mercury radio je kao rukovatelj prtljagom British Airwaysa u zračnoj luci Heathrow dok je bio mladić i živio u Felthamu, a ljudi britanskog Airwaysa nisu zaboravili na njegove doprinose prije svih ovih godina.

Da bi se podudaralo s Freddiejevim jučerašnjim rođendanom, u suradnji s Bohemian  Rhapsody filmom, upisali su pomoć nekolicine njihovih trenutačnih timova za rukovanje prtljagom Heathrowa kako bi ponovno stvorili klasične Freddieve pokrete na pjesmu 'I Want To Break Free'.

via GIPHY

Nisu bili odjeveni kao žene koje guraju usisivač kao što je Freddie u spotu, nego su oko Heathrow Terminala 3 plesali odjeveni u bjele hlače i poznatu žutu jaknu, nosili lažne rkove, a ususivač je zamjenio kovčeg. Plesali su ispred terminala punog zabavljenih i iznenađenih putnika. Izgleda da su i sami imali i puno zabave.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Jedna od zvijezda videa tributa, upravitelj prtljage, Adam Dewey, govorio je prije snimanja videa, rekao je: "Freddie Mercury je neosporna legenda u rocku i bio je apsolutno zadovoljstvo planirati  proslavu rođendana u zračnoj luci Heathrow gdje je nekad radilo."

Upravo se čita

Image
sve se komplicira

Zambijski ured za migraciju: 'Hrvate čeka kazneni progon, sutra bi trebalo biti novo ročište'

Više s weba

Pročitajte još

Image
hollywood je za nas sirotinja

Ovih 20 filmova iz regije dokazuju da smo 'bolesniji' od Amera: Kotlovina od ljudi, ekstremno nasilje...

Više s weba