između ostalog

Što sve nije postojalo zadnji put kad je Engleska došla do polufinala: Hrvatska - da im stane na put!

Image
Foto: Igor Kralj/Pixsell/Twitter

Posljednji put kada je Engleska došla do polufinala bilo je 1990. godine, prije 28 dugih godina

10.7.2018. u 12:18/ Vijesti.hr

Engleska je nabrijana ne samo na pobjedu Hrvatske u polufinalu Svjetskog nogometnog prvenstva u Rusiji već i na osvajanje cijelog turnira.

Posljednji put im se to dogodilo davne 1966. godine, a engleska javnost zajedno s navijačima već mantra 'It's coming home' po ulicama i društvenim mrežama, pod  time misleći kao se trofej svjetskog prvaka napokon vraća kući - u Englesku.

Prilično su samopouzdani i igrači i navijači da će postati svjetski prvaci, misleći kako su im Vatreni samo jedna minorna zapreka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tweet #ItscomingHome

Hrvati se, naravno, s tim ne slažu. Na društvenim mrežama dijele svoje dosjetke, a jedna od najupečatljivijih je svakako ova: "Što sve nije postojalo posljednji put kada je Engleska stigla do polufinala: iPhone, Facebook, Google, Amazon, Twitter, Instagram, iPod, Yahoo, Youtube, Snapchat, Linkedin, Wikipedia, tekstualne poruke, Spotify, Airbnb, Bitcoin, Emojis, eBay, iPod, Tesla, Uber... i Hrvatska".

Upravo se čita

Image
ČEKA SE ODLUKA

Pitali smo vas koga želite vidjeti na klupi reprezentacije: Evo što kažu čitatelji Danas.hr

I to je istina. Posljednji put kada je Engleska došla do polufinala bilo je 1990. godine, prije 28 dugih godina, kada su u četvrtfinalu pobijedili Kamerun 3:2 i ušli u polufinale sa Zapadnom Njemačkoj. Ta je utakmica u svom regularnom trajanju i produžecima završila s rezultatom 1-1, a penali su odlučili za pobjedu Zapadne Njemačke koja je na kraju u finalu igrala s Argentinom. Englezi su tada završili na 'nesretnom' četvrtom mjestu jer su izgubili od Italije koja je tada osvojila broncu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Više s weba

Pročitajte još

Image
KRAJ DRAME?

Prijelomna vijest: Gradski ured odlučio da Antolić neće biti smijenjen, Mamić gubi nadu

Više s weba