svi ih snimili

'Sukob titana' na pariškom aerodromu: zatvarale se dvorane i kasnili letovi, razdvojila ih policija

2.8.2018. u 11:11/ Vijesti.hr

Zamislite da čekate svoj avion i odjednom vam dosadu ubije svađa dvojice repera koji stvore pravu 'Televisa Presenta' dramu.

U pariškoj zračnoj luci izbila je svađa i fizički sukob. Dvije zvijezde francuske rap scene Booba i Kaaria u dvorani 1 zračne luke koja je privremeno zatvorena u srijedu, a uz to izazvalo je i zakašnjenje letova.

Nemirna situacija između dva poznata repera, svaki okružen svojim pratiteljima, izbila je oko 15:00 sati u odjelu za odlazak u dvorani 1 zapadnog terminala. Mnogi putnici snimili su sukob i prenjeli ga na društvene mreže:

"Mali broj letova odgođen je od petnaest do trideset minuta u vrijeme borbe, a dvorana je privremeno zatvorena", izjavio je agencija Paris Airport Agence France-Presse. U ranim večernjim satima situacija se vratila u normalu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Upravo se čita

Image
video nade

Malenog Muhammeda našli pod ruševinama nakon 45 sati i dali mu vodu u čepu boce: 'Jesi li gladan?'

Booba (41) i Kaaris (38) na videozapisima se vide kako se sa svojim "ekipama" subljavaju.  Borba se preselila u obližnji dućan zaustavila se tek kada je stigla policija, koja je razdvojila "ekipe". Vlasnik trgovine, dijelom devastiran, mogao je podnijeti žalbu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Više s weba

Pročitajte još

Image
Hrvati u inostranstvu

Lijepa naša dijaspora: TOP 10 poznatih osoba za koje možda niste znali da su hrvatskog podrijetla

Više s weba