kazna bome nije mala

Svašta smo čuli, ali to da je putnik lažirao prijetnju bombom samo da bi stigao na let - to još ne!

Image
Foto: Facebook

Izmišljao i lagao samo radi svoje koristi, sud nije bio milosrdan.

17.8.2018. u 10:31/ Hina

Francuz koji je kasnio na let iz Londona prema Los Angelesu pokušao je odgoditi let pozivom policiji da se u avionu nalazi bomba.

Knjižničar Jacob Meir Abdellak, koji živi u istočnom Londonu, uputio je prijeteći poziv samo osam minuta prije leta Norwegian Aira 11. svibnja. Učinio je to jer je jako kasnio, a osoblje mu nije dopustilo da se ukrca, čulo se na sudu.

Zbog njegove smicalice svi su putnici morali još jednom na pregled, a let je kasnio sat i pol. Istražitelji su na aerodromu Gatwick u Londonu otkrili kako je lažni poziv upućen s istoga broja s kojim je Abdellak rezervirao svoju avionsku kartu.

Kada se Abdellak vratio na aerodrom kako bi drugim letom otišao u SAD, policija ga je uhitila. Naknadno je tvrdio kako je izgubio SIM karticu iz tog telefona, no u utorak se na sudu izjasnio krivim te je osuđen na 10 mjeseci zatvora.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

''Ovo je zaista bila smiješna odluka Abdellaka koji je izmislio vrlo opasne tvrdnje samo radi svoje koristi'', rekao je glavni policijski istražitelj Marc Clothier.

''Kasnio je na svoj let i pomislio da bi bila dobra ideja lažirati prijetnju bombom, međutim završilo je kao najgora odluka u njegovu životu'', zaključio je Clothier.

Upravo se čita

Image
Promocija plus za RTL

EKSKLUZIVNO CRO Demoskop: HDZ-u naštetila afera, ali Plenkoviću popularnost raste. Milanoviću pada rejting

Više s weba

Pročitajte još

Image

Užasno glupi vicevi od kojih ćete dobiti upalu smjehuljka, ali samo ako imate specifičan smisao za humor

Više s weba