Božićno kićenje

Unesite čaroliju u svoj dom: ukrasima prenesite čaroliju Božića

Image
Foto: Thinkstock

Dočekajte Božić uz lampice, svijećice, ukrase na prozorima, blagdanske kolačiće i vijenac kojeg možete i sami izraditi

9.12.2021. u 12:30/ Život i stil

Blagdansko ozračje dočarajte zanimljivim ukrasima kako biste prenijeli čaroliju Božića.

Evo ideja kako ukrasiti dom

1. Vijenac

Svake adventske nedjelje upalite jednu svijeću na adventskom vijencu. Na vrata objesite vijenac koji možete nabaviti po vrlo niskim cijenama, a možete ga izraditi sami od grana, lišća, svijećica i ukrasa koje ćete naslagati i zalijepiti na vijenac. Dodaje malo mašte i bit će to najljepši vijenac uz kojeg ćete se okupljati za stolom. 

2. Miris blagdana

Ispecite omiljene suhe kolače. Stavite ih u ukrasnu kutiju ili na božićnu tacnu. Nabavite kalupe u obliku zvjezdica, djeda mraza, polumjeseca i slično. Ispecite kekse, ukrasite ih i dobili ste zanimljive božićne ukrase koje možete razmjestiti po stanu. Ujedno su jestivi i dekorativni.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Pixabay
Image
Pixabay

(Foto: Pixabay)

3. Ukrasi

Ako u kući imate stepenice, ukrasite ih lampicama, čestitkama i drugim božićnim dekoracijama. Zanimljivo mjesto za osvježiti prostoriju je ormar u kojeg možete staviti čestitke, ukrasne svjećice, male figure Djeda Mraza, kuglice za bor

Upravo se čita

Image
rat s inspektorima

Bojanje kose digla za 9 centi, šišanje za 36 i dobila kaznu od 3300 eura: 'Očajno...'

Image
Foto: Pixabay
Image
Pixabay

(Foto: Pixabay)

4. Prozori

Na prozore otisnite slike pahulja, ptice, kućice, češera, saonica, zvončića, snjegovića, anđela, bora. Ukrasiti ih možete i ukrasnim trakama i granama koje možete lako nabaviti u prirodi. Svijećice također možete postaviti uz prozor kako bi se vidjele i s vanjske strane vašeg doma.  

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Pixabay
Image
Pixabay

(Foto: Pixabay)

5.) Terasa

Pomoću lampica ukasite balkon. Postoje ukrasne lampice prilagođene vanjskim uvjetima. U ponudi su i turbo led žaruljice s projektorom koje će se poigrati motivima preslikavajući ih na fasadi. To će biti pravi light show. Kupite i Djeda Mraza za napuhavanje koji će se penjati do dimnjaka vaše kuće i prizivati Božić.    

Pročitajte još: 

Više s weba

Pročitajte još

Image
Dost dobro

TOP 10 najbogatijih porno glumica na svijetu: Nažalost nema naše Alexe Wild

Više s weba