Čitajte na vlastitu odgovornost

[UZNEMIRUJUĆE] Ovo je 10 najgorih serijskih ubojica u povijesti čovječanstva

Image
Foto: Youtube/Wikipedia

Kroz ljudsku povijest je, nažalost, bilo mnogo onih koji se nisu osjećali dijelom društva. No, umjesto da se samo isključe iz društva, oni su odlučili isključiti druge. Ovo su najveći bolesnici koji su postojali u povijesti. Ubijali su na stotine ljudi bez promišljanja, zbog čega su dobivali titule zvijeri, monstruma i vukodlaka. Ako želite čuti priču o najgorim serijskim ubojicama u povijesti čovječanstva, kliknite 'SLJEDEĆA'. No, pazite, čitate na vlastitu odgovornost.

19.6.2019. u 11:50/ Buzzara.hr

Andrei Chikatilo - Sovjetski Savez

Andrei Romanovich Chikatilo je također bio ukrajinski ubojica. Novine su ga proglašavale Mesarom Rostova, Crvenim Rasparačom i Rasparačom Rostova. Nakon što je ubio 52 ljudi, osuđen je na smrtnu kaznu.

Chikatilo je imao nevjerojatno uznemirujuć modus operandi. Prvo bi našao žrtvu i, koristeći svoj šarm, bi natjerao žrtvu da ga slijedi na neko izolirano mjesto. Tada bi ošamutio svoju žrtvu i zavezao je. Nakon toga bi legao preko žrtve i lagano je ubadao nožem od 30-50 puta sve dok ne bi postigao orgazam. Priznao je i da je znao jesti organe svojih žrtava. 

Krajnje uznemirena osoba.

https://upload.wikimedia.org/wikipedia/en/f/f2/Andrei_Romanovich_Chikatilo_Trial_1992.jpg
2/10

Više s weba

Pročitajte još

Image
'VELIK IZAZOV'

Obavještajne službe teško pronalaze nove špijune: Mladi to ne žele raditi, nema rada od kuće

Pročitajte još

Image
'VELIK IZAZOV'

Obavještajne službe teško pronalaze nove špijune: Mladi to ne žele raditi, nema rada od kuće

Više s weba