wow

Vrijeme koje provodimo pred TV-om postaje još jasnije, još zvučnije i još intenzivnije

Image

Suvremeni stil života mijenja načine na koje provodimo vrijeme kada smo kod kuće, a tehnologija te promjene prati u stopu.

27.4.2021. u 15:00/ RTL Native

I dok je mnogima nekada televizor služio za gledanje vijesti ili tek kao pozadinska slika i zvuk, danas to više nije tako. Fantastičan, nikada veći izbor filmskih i televizijskih sadržaja za opuštanje, nove vizualno i sadržajno napredne videoigre, pa i rad od kuće, sve je to postalo dio naše svakodnevice. Razvoj tehnologije snimanja i produkcije učinio je da sve što gledamo putem malih ekrana stvara gledatelju pruži pojačani doživljaj radnje,  a paralelno s time, kvaliteta slike i zvuka postaju važan dio iskustva sadržaja kojeg konzumiramo na našim ekranima.

Image
Foto: Promo
Image
Promo

Nove tehnologije prikaza slike i zvuka omogućavaju nam da bez napora uočavamo i najsitnije detalje sadržaja u kojima uživamo. Riječ je o potpuno novom iskustvu gledanja jer bez obzira na to je li na ekranu dokumentarni film, važna utakmica ili vaša najdraža serija, Neo QLED televizori donose sadržaj tako da ćete imati osjećaj kako se sve odvija upravo pred vašim očima, bez posrednika.

Intenzivan doživljaj slike i zvuka

Iako se kaže da je ljepota u oku promatrača, nešto je ipak i do uređaja koji tu ljepotu treba prikazati. Modeli Neo QLED televizora dolaze i u varijanti s 8K rezolucijom što gledatelju donosi besprijekornu kvalitetu i jasnoću slike i još više uživanja u gledanju nego ikada do sada. Tom iskustvu doprinosi i 100% volumen boje što dodatno ističe i najsitnije detalje sadržaja prikazanog na televizoru.

Svi već znamo koliko je kvaliteta zvuka važna za potpuniji i intenzivniji doživljaj onoga što se odvija na ekranu. U tom smislu, Samsung je tehnologijom OTS Pro integriranom u Neo QLED televizore napravio još jedan korak unaprijed. Punim nazivom Object Tracking Sound Pro, OTS Pro tehnologija znači da zvuk određene radnje, bez obzira gledate li na jurnjavu automobilom u nekom napetom akcijskom filmu ili istraživanje prirodne divljine u dokumentarnom filmu, čujete upravo tamo gdje se ta radnja događa, a s pomicanjem aktivnosti prikazanih na televizoru pomiče se i zvuk. Intenzivnijem dojmu i kvaliteti zvuka doprinosi i Q-Symphony u kombinaciji s kompatibilnim soundbar zvučnikom čime se zvuk stapa u kristalnu jasnoću zvuka, pa vam se više neće dogoditi da ne možete raspoznati pojedine riječi ili zvukove.  

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bez obzira na stil uređenja u vašem domu, Neo QLED televizori savršeno će se uklopiti u svaki dom. Okvir samog televizora gotovo je neprimjetan, a uređaj možete postaviti na stolić ili na zid prostorije, već prema vašim željama. Za koju god opciju da se odlučite, Neo QLED se stapa s ambijentom i stilom uređenja i pažnju privlači jedino sadržajem koji se prikazuje na samom zaslonu televizora.

Vrhunski doživljaj gaminga

Nova generacija Samsung televizora izvrstan je izbor za gamere koji će vrlo brzo uvidjeti da je ovaj televizor najbolji saveznik u postizanju top performansi u videoigrama s vrlo zahtjevnom grafikom. Preglednost i uočavanje svih detalja videoigre bez naprezanja i bez zapinjanja omogućavaju vam da se posve usredotočite na akciju koja je pred vama. Osim što nam može pružiti zabavu i opuštanje, TV nam može olakšati obavljanje poslovnih obaveza.

Upravo se čita

Image
rat s inspektorima

Bojanje kose digla za 9 centi, šišanje za 36 i dobila kaznu od 3300 eura: 'Očajno...'

Naime, većina nas ne voli nositi posao kući. Pa ipak, ponekad je to nemoguće izbjeći. U takvim situacijama, kada dnevni boravak morate na nekoliko sati pretvoriti u ured, obavljanje radnih zadataka bit će lakše uz Neo QLED televizor. Primjerice, ako vaše poslovne obaveze podrazumijevaju rad s tablicama, lakše ih je obaviti kada ih imate pred sobom na velikom i preglednom ekranu. Za slučaj da radni zadaci od kuće znače i povremene sastanke putem video poziva, Neo QLED televizor u kombinaciji s Logitech web kamerom uz instalirani Google Duo omogućava uključivanje na sastanak pritiskom tipke na daljinskom upravljaču, ravno iz vašeg omiljenog naslonjača.

Image
Foto: Promo
Image
Promo

Neo QLED televizori dostupni su u Hrvatskoj po sljedećim cijenama: Neo QLED 4K televizore moguće je nabaviti po preporučenoj maloprodajnoj cijeni od 11.699 HRK, dok su Neo QLED 8K televizori dostupni od 28.799 HRK. Iskoristite posebnu ponudu gdje uz kupnju Samsung Neo QLED televizora za 2021. godinu možete dobiti i produljeno jamstvo u trajanju od 5 godina do 30. lipnja 2021. Više informacija o Samsung Neo QLED liniji televizora te dostupnim modelima u Hrvatskoj saznajte na internetskoj stranici https://www.samsung.com/hr/tvs/qled-tv/highlights/.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Više s weba

Pročitajte još

Image
MIROSLAV I MIROSLAV

Ne da se Ćiro: Trener svih trenera prošetao gradom u pratnji svog sina

Više s weba