Zabava u svakom kutku

Westgateovih pet godina najboljeg shoppinga

Image
Foto: Promo fotografija

Posjetite Westgate Shopping City od 7. - 9. studenog i sudjelujte u obilježavanju pet godina uspješnog poslovanja najvećeg shopping centra u Hrvatskoj s više od 240 trgovina i 700 svjetskih brandova.

30.10.2014. u 11:26/ Promo članak

Odrasli posjetitelji će slaviti uz nezapamćeni rođendanski Late Night Shopping, vinski kutak i Facebook nagradni natječaj dok će se najmlađi posjetitelji veseliti uz pregršt urnebesnih dječjih predstava. Sama proslava će označiti i početak humanitarne akcije Sretni kolačić koja traje do 23. prosinca.

Rođendanski Late night shopping

Kroz 5 godina poslovanja Westgate je svojim kupcima pružio najbolje shopping iskustvo pa upravo na taj način i obilježava veliki dan.

Posjetitelje će zasigurno oduševiti rođendanski Late Night Shopping u sklopu kojeg je Westgate pripremio nezapamćene popuste. Ekskluzivne pogodnosti na cjelokupne jesenske kolekcije te ostale atraktivne ponude pri kupnji osigurat će jedinstven doživljaj za sve posjetitelje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Promo fotografija
Image
Promo fotografija

Veliki Facebook nagradni natječaj

S 119.500 Facebook članova Westgate je kontinuirano vodeći centar u komunikaciji sa svojim posjetiteljima. Za svoj peti rođendan Westgate je odlučio organizirati veliki Facebook nagradni natječaj koji traje od 31.10. do 9.11. Sudionici mogu osvojiti Samsung Soundbar HW-H550/551 i poklon pakete Watch centra, bio&bio, dm-a, Algoritam Profil Mozaika, Deliiicija, Bencha, O'Neilla i Guinota.

Upravo se čita

Image
NESRAZMJER PLAĆA

Studenti koji okreću burgere i čistači ulica zarađuju više nego medicinske sestre

Zabava u svakom kutku  centra za velike i male

Kako je upravo zabava cilj svake proslave tako i ovoga puta Westgate nudi pregršt zanimljivosti i zabave svojim kupcima. Urnebesne dječje predstave održavat će se u čak četiri termina tijekom vikenda, a žongleri i klaunovi svojim će akrobacijama zasigurno oduševiti i velike i male.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Promo fotografija
Image
Promo fotografija

Hrana fina i dobra vina

Studeni je mjesec dobrog vina i popratnih delicija, a Westgateov rođendan upravo je idealan datum za vinski kutak gdje će svi koji se tamo nađu moći predahnuti uz fine sireve, med, kolačiće i širok izbor vina te nazdraviti u čast pet godina Westgate Shopping Cityja.

Humanitarna akcija „Sretni kolačić“

Društvenu odgovornost Westgate će zajedno sa svojim zakupcima i posjetiteljima pokazati kroz humanitarnu akciju „Sretni kolačić“. Kupnjom finih kolačića po cijeni od 5 kn djeci OŠ Josip Kozarac omogućit će se ugodan nastavak školovanja, a ujedno se ostvaruju ekskluzivni popusti na cjelokupan asortiman u odabranim trgovinama. Prikupljena sredstva Westgate će donirati izravno OŠ Josip Kozarac u Strošincima koja je pogođena poplavama. Sama akcija biti će podržana od strane brojnih poznatih ličnosti a traje čak do 23. prosinca.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Više s weba

Pročitajte još

Image
panika u australiji

Iz kamiona ispala radioaktivna kapsulica. Manja je od novčića, ali joj se ne smije približiti...

Više s weba