Štedi mirovinu

Za nas više nema izlike: devedesetogodišnja baka Jelena putuje svijetom

Image
Foto: Instagram/babushka_1927

Baka Jelena Jerkova dokaz je da godine nikad nisu prepreka nezaboravnim iskustvima

5.7.2018. u 13:15/ Život i stil

Nikada nije kasno da ispunite svoje želje, a 90-godišnja Jelena Jerkova 'Lena' to nam je najbolje dokazala. Ova avanturistička baka iz Rusije odlučila je da stari dani na trijemu ili pred televizorom nisu za nju pa je krenula na put oko svijeta. 

Njena avantura počela je prije sedam godina, ako vam je prvo na pamet palo: "Sigurno ima novaca", varate se. Jelena je sav novac uštedila od svoje mirovine, a kako bi osigurala dovoljno sredstava počela je prodavati cvijeće i prepravljati odjeću. 

Na svojem profilu, baka Lena, ima više od 70 tisuća pratioca, a do sad je na svom pothvatu obišla Kinu, Izrael, Češku, Tursku, Vijetnam, Italiju i Njemačku, a uskoro ćemo je moći vidjeti i na plažama Dominikanske Republike. 

Lena na Instagramu dijeli fotografije sa svojih putovanja, a motivacija joj je čista želja za otkrivanjem svijeta i upoznavanjem novih ljudi. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Budući da je senzacija, lokalni je stanovnici uvijek rado prihvate i vode je u obilazak pa je tako vozila skuter, jahala na slonovima, a uživa i u koktelima. 

Pročitajte još:   

Čitaj, prati i komentiraj naše priče i na našoj Facebook stranici Život i stil!​​

Više s weba

Pročitajte još

Image
Lista stranaka

Popis političkih stranaka u Hrvatskoj

Više s weba