slavlje u staračkom domu

Za vjenčanje nikada nije kasno: Ona ima 102, a on 100 godina

Image
Foto: Facebook

Ovaj je par zaista pravi primjer kako ljubav ne poznaje granice

5.7.2019. u 16:23/ Život i stil

U staračkom domu Kingstone Residence u Sylvaniji, Ohio, nedavno se dogodilo pravo malo slavlje. Naime, jedan je par izrekao svoje bračne zavjete, a situaciju posebnom čine njihove godine.

Image
Foto: Facebook
Image
Facebook

(FOTO: Facebook) 

Riječ je o Phyllis i Johnu Cooku koji su se nakon godinu dana viđanja odlučili vjenčati, s time da ona ima 102 godine (za mjesec dana 103), a on je nedavno napunio 100 godina

"Nismo ovo planirali, ali rekli su nam da možemo to obaviti i u domu, stoga smo se jednostavno odlučili na to", rekao je John za portal NBC.

"Iskreno, zaljubili smo se jedno u drugo, iako vjerojatno mislite da smo prestari za to. Kompatibilni smo si na mnogo načina i jednostavno uživamo u međusobnom društvu", dodao je. 

Iako oboje žive u jednakom staračkom domu, apsolutno razumiju važnost privatnog prostora. "I dalje svatko živi u svom apartmanu. On je na gornjem katu, ja sam dolje", rekla je Phyllis. 

Kada su upitali Johna što najviše vole raditi zajedno, on je simpatično odgovorio: "Pa, na ovo sigurno ne bih trebao odgovoriti", našalio se. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Više s weba

Pročitajte još

Image
Zapravo je vrlo zabavno

Što je to utrka karića? U K. Sućurcu to je tradicija, pobjednik dobiva 40 kila novca. Pravog! Naravno da postoji kvaka

Više s weba