Žalosno ili smiješno?

Zašto nam je ekskluzivna vijest nešto što se stalno ponavlja? Gospodinu Šešelju je dosadno, treba ga ignorirati

Image
Foto: Vijesti.hr

Kako rade mala djeca - tako radi i Vojislav Šešelj. Maltreira i gnjavi Hrvate dokle god dobija povratnu reakciju. Možda kad jednom ne bismo reagirali na njegove provokacije, možda bi mu dojadilo, jer jedino i najviše šteti sebi i svom narodu.

19.4.2018. u 14:57/ Pia Humski

'PRIJELOMNA VIJEST', 'EKSKLUZIVNO', 'NOVOST DANA' samo su neki od podnaslova koji su 'krasili' vijest o Šešeljevom (jučerašnjem)  PONOVNOM paljenju hrvatske zastave.  Da Vojislav Šešelj u slobodno vrijeme pali hrvatske zastave kadgod i gdjegod hoće i stigne, nije nikakva novost. Priča se ponavlja od 'davne' 2014. godine:

Ali ne staje Vojislav Šešelj na tome. U slobodno vrijeme, kojeg očito ima napretek, provocira i naše političare, od kojih mu je najomiljenija predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović - ili kako ju on odmilja zove 'Kolindica':

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Do te mjere ga veseli provociranje hrvatskog naroda da su mu, pored morala, magično nestale i metastaze na jetri...

Upravo se čita

Image
čak ni kad zatopli

Upozorenje svima koji idu na Sljeme! Ne prolazite i ne zadržavajte se oko TV tornja

Kad već ne može i ne želi podnijeti krivicu za sve što je napravio i kad mu od ruke u mirovini ne idu ni lončarenje ni zalijevanje cvijeća, pali sve što mu pod ruku stigne, pa i našu zastavu. To je sve što mu je preostalo - to i velika usta koja više štete susjedima (a treba im kako bi ušli u veliku EU) nego što štete nama. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Više s weba

Pročitajte još

Image
panika u australiji

Iz kamiona ispala radioaktivna kapsulica. Manja je od novčića, ali joj se ne smije približiti...

Više s weba