Ako vam to išta znači :)

Životinje su na našoj strani: naši giboni, ruski tigar, engleska kornjača... Svi oni prognoziraju pobjedu Vat...

11.7.2018. u 10:34/ Vijesti.hr

Iščitalo se to barem iz prognoziranja životinja diljem svijeta.

Sraz Hrvatske i Engleske u Moskvi neće biti za one slaboga srca, ali Hrvatska ide u završnicu Svjetskoga nogometnog prvenstva. Iščitalo se to barem iz prognoziranja životinja diljem svijeta.

Prvo je obiteljgibona iz Zoološkog vrta grada Zagreba prognozirala pobjedu Hrvatske nad Englezima, a potom i 5-godišnji tigarBartek iz ruskog Royev Ruchey zoološkog vrta u Krasnoyarskom odabrao Hrvatsku.

Na Instagramu smo naletjeli i na jednog mužjaka kornjače zvanog Roger iz Engleske koji je također prognozirao pobjedu Vatrenih.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Babuškama su, sada već tradicionalno, prvo prišle Fiona i njezina mama Kulička, no iako su raskopale voće i povrće iz engleske lutke, Kent je s velikom sigurnošću došao do hrvatske babuške i poslužio se hranom iz nje. Upravo to određuje pobjednika, piše ZOO.hr.

Upravo se čita

Image
privedena napadačica

U Virovitici pacijentica izbola psihijatricu u ordinaciji

"Vatreni će Gordog Albiona baciti na koljena. Iako Engleska ima više pobjeda u ogledima s Hrvatskom, Kent osjeća da je vrijeme za povijesnu pobjedu Hrvatske. Mi mu vjerujemo", kazao je DamirSkok, ravnatelj Zoološkog vrta grada Zagreba.

Ženski dio obitelji gibona englesku je babušku odnio na svoju terasu što su okupljeni popratili komentarom da je Engleska ta koja se prva vraća kući.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Više s weba

Pročitajte još

Image
Sjećate li ih se?

Ožujsko, HEP, Ledo: Ovo su po mnogima najbolje hrvatske reklame

Više s weba