zemljajeravna81 spasio stvar

Znanstvenici našli definitivan dokaz da je Zemlja ipak ravna ploča

Image
Foto: Buzzara.hr

Kako doznajemo, znanstvenici američke svemirske agencije NASA-e su službeno priznali da je Zemlja ravna ploča. Govore da su našli definitivan dokaz tijekom jednog od svojih rutinskih istraživanja. Njihovu izjavu prenosimo u cjelosti.

15.1.2019. u 15:02/ Buzzara.hr

'Želimo se javno ispričati svima koji su nam godinama govorili da je Zemlja ravna ploča. Mi smo mislili da šaljemo stotine raketa i satelita u svemir, ali izgleda da je ipak stvar o iluziji.

Ne znamo kako smo mogli biti tako slijepi, ali oči nam je konačno otvorio Youtube korisnik zemljajeravna81 koji je prije nekoliko dana napravio video u kojem dokazuje ravninu zemaljske ploče definitivnim dokazima popraćenima Thompsonovom glazbom i lošim odabirom fontova.

Osim očiju, konačno nam je otvoren i um. U videu zemljajeravna81 prikazuje horizont za koji smo tek sada shvatili da je ravan, a to je nemoguće na kugli. U videu također postavlja pitanje zašto piloti koriste karte na ravnom papiru, ako je Zemlja uistina okrugla. Ta jedna rečenica nam je srušila sve u vodu. Sve je konačno krenulo imati smisla.

Neki znanstvenici, oni malo slabije volje, su počinili samoubojstvo znajući da im cjeloživotni rad pada u vodu. Mi koji smo preživjeli vam ovim putem želimo priopćiti da svi dajemo kolektivni otkaz. Također se, još jednom, želimo zahvaliti korisniku zemljajeravna81. Spasio si naše živote.'

Nitko nije siguran koji je sljedeći korak za dotičnu svemirsku agenciju jer su svi živi radnici dali kolektivni otkaz. Čekamo odgovore ostalih svjetskih svemirskih agencija na video korisnika zemljajeravna81. Biti ćemo u toku. Pratite nas

>> Ovo djelo je plod fikcije. Svaka sličnost sa stvarnim događajima i osobama je slučajna. <<

Love island UK
Superstar
Elon Musk Show
Život na vagi
Señorita 89
default_cta
Ljubav je na selu
Britain's Got Talent
Infinity Nado

Više s weba

Pročitajte još

Image
najčešći razlozi

Sanjali ste bivšu ljubav? Saznajte što zapravo stoji iza toga

Više s weba