OGLAS

Sve je rekao

Zoran Šprajc ponovno oduševio reakcijom na izjave predsjednice, ovaj put pričala je o migrantima

Image
Foto: Vijesti.hr

Smatra i da žica nije rješenje, jer u njoj žive i Hrvati.

4.7.2019. u 23:55/ Buzzara.hr

Zoran Šprajc  ponovno je oduševio svojom reakcijom u RTL Direktu. Ovog puta na osebujan je način pokazao što misli o izjavama predsjednice Kolinde Grabar-Kitarović vezane uz policajce i migrante.

Naime, predsjednica RH obišla je državnu granicu s BiH i razgovarala s policajcima koji njome patroliraju. U pratnji Davora Božinovića poručila je da Hrvatska neće postati 'HOT SPOT' za migrante. Smatra i da žica nije rješenje, jer u njoj žive i Hrvati


'Ovo je po danu teško prolaziti, a kamoli po noći. Zato svaka čast hrvatskim policajcima', započela je predsjednica probijajući se kroz gusto raslinje. Nakon što je pitala policajce 'Probijaju li se migranti danju?', rekla je: 'Da su to očito ljudi koji imaju nekakvog vojnog iskustva da se podijele u skupine da jako dobro poznaju mape, teren i sve ostalo'. Policajac joj je kratko odgovorio da su i oni dobro organizirani i da znaju svoj posao. 

Predsjednica je dalje nastavila s poukom: 

'Kad se netko provlači kroz ovaj teren, onda je normalno i da ima ogrebotine, da ima masnice i tjelesne ozljede. Dakle, razmišljajte o tome kad čujete svakojake priče da su naši policajci brutalni. Nisu, apsolutno vam jamčim, nisu brutalni' .

Nakon svega ovoga, Zoran Šprajc se samo primio za glavu. Nije mogao vjerovati što čuje, kao ni većina građana (pretpostavljamo).

Image
Foto: Vijesti.hr
Image
Vijesti.hr

Cijeli video možete pogledati OVDJE.


Vrijeme je za seks
Vrijeme je za seks
Vrijeme je za seks
Vrijeme je za seks
Vrijeme je za seks
default_cta

Više s weba

Pročitajte još

Image
ČESTITKE

Rodila Lana Jurčević: Nakon komplikacija u trudnoći, stigle divne vijesti


Više s weba