'Mjesec zdravog osmijeha'

Brinete li o dovoljno o zdravlju zubi vaših ljubimca? Slavko Sobin i Franka Batelić prepoznali su važnost zdravog psećeg osmijeha

Image

Akciju "Mjesec zdravog osmijeha" podržali su Franka Batelić, Martina Palić (Mako) i Slavko Sobin prepoznajući važnost zdravog osmijeha svojih ljubimaca

18.4.2019. u 11:20/ Promo

Pedigree je i ove godine pokrenuo akciju "Mjesec zdravog osmijeha" kako bi skrenuo pažnju na važnost zdravih zubi pasa i potaknuo sve vlasnike na redovne preventivne preglede ljubimaca. U kampanju su se uključili Franka Batelić sa svojim psom Oskarom, Martina Palić (Mako) s Bossom i Slavko Sobin sa svoje dvije ljubimice Bubom i Marom, prepoznajući važnost zdravog psećeg osmijeha!

Čak 80% pasa starijih od tri godine pati od bolesti desni, što je najčešća bolest odraslih pasa. Psi zubima rade sve u čemu uživaju - jedu, igraju se i istražuju svijet oko sebe. Kao i kod ljudi, zdravi zubi zato su neizmjerno bitni vašim najdražim ljubimcima. No, kada ih zaboli zub, oni to ne mogu reći, pa je iznimno važno da njihovi vlasnici svakodnevno vode brigu o održavanju i njezi oralne higijene.

Image
Foto:
Image

Nakupljanje zubnog kamenca i plaka uzrokuje bolest desni kod pasa, radi čega ljubimac može osjećati nelagodu i imati stalan neugodan zadah što je česti simptom početka ove bolesti.

Redovito četkanje zubi psa odličan je način za održavanje zdravlja zuba i borbe protiv bolesti desni. Postupno uvođenje četkanja zuba dobar je način da pomognete naučiti ljubimca uživati u ovom iskustvu.

Kako bi olakšali svojim ljubimca ovu prilično neugodnu rutinu, mnogi vlasnici vole njegovati zube svojih pasa ukusnim PEDIGREE® DENTASTIX™ grickalicama koje će im jednostavno pomoći u temeljitom čišćenju zuba i desni. Svakodnevno korištenje PEDIGREE® DENTASTIX™ zamijenit će neugodno četkanje zubi vašeg ljubimca, a pritom dokazano smanjuje nastajanje zubnih naslaga i kamenca čak do 80%! 

Image
Foto:
Image

Kombinacija posebne teksture i aktivnih tvari čini ove štapiće za žvakanje  ukusnim i u potpunosti probavljivim. Zato predstavljaju jednostavno rješenje za zdravlje i jačanje zubi pasa, njegujući ih pri svakom žvakanju. Svakodnevna briga i redoviti pregledi idealan su recept za zdrave zube i blistav osmijeh vašeg ljubimca na čemu će vam biti neizmjerno zahvalni. 

Čitaj, prati i komentiraj naše priče i na našoj Facebook stranici Život i stil!​ 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Više s weba

Pročitajte još

Image
Životinje i njihovo disanje

Kakvo je disanje životinja i kako se razlikuje

Više s weba