Život ljubimaca

Kakav može biti život kućnih ljubimaca

Image

Kakav može biti život kućnih ljubimaca

Foto: www.pixabay.com

Životinje imaju osjećaje i potrebe te žele biti član zajednice u kojoj žive, zato im treba omogućiti život kućnih ljubimaca kakvoga zaslužuju pružajući nam toliko ljubavi

22.1.2019. u 23:39/ Život i stil

Sve životinje imaju i osjećaje i potrebe, u tome čak prednjače kućni ljubimci koji imaju posebno razvijene osjećaje jer smo im mi u tome pomogli. Kućnog ljubimca ne odabirete samo prema izgledu već i po njegovom ponašanju kao i po pričama koje ste čuli o pojedinim kućnim ljubimcima. Život kućnih ljubimaca krije i poneke zanimljive priče.

Život kućnih ljubimaca započinje u trenutku donošenja odluke o udomljavanju.
Dobro donesena odluka znači i da će vaš suživot s ljubimcem biti jednostavniji i kvalitetniji, ali i da će život kućnih ljubimaca od tog trenutka postati drugačiji te da će sve njegove potrebe biti zadovoljene.

Nabavkom kućnog ljubimca on istovremeno postaje i naša moralna i financijska obaveza. Imati kućnog ljubimca velika je odgovornost jer život kućnih ljubimacaovisi o nama. Trebaju odgovarajuću hranu, vodu, ugodan smještaj, mjesto za spavanje, vježbu i igru te naše vrijeme i puno ljubavi. 

Zato ako namjeravate nabaviti ljubimca upoznajte se unaprijed s njegovim potrebama ovisno o vrsti ljubimca kojeg želite, koje mogu biti kućni ljubimci i odaberite upravo onoga koji će najbolje odgovarati vašem stilu života. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Svaka vrsta ljubimca traži drugačiju skrb, hranjenje, ima drugačije ponašanje, troškove, traži drugačiji smještaj i ostale potrebe. 
Dobro donesena odluka učinit će život kućnih ljubimaca jednostavnijim i kvalitetnijim a vaš suživot s ljubimcem može biti ono o čemu ste sanjali.

Čitaj, prati i komentiraj naše priče i na našoj Facebook stranici Život i stil!

Upravo se čita

Image
svjedok holokausta

Michael je bio dječak i pjevao operu u logoru Terezin. Skoro su svu djecu ubili. Preživio je zbog medvjedića

Više s weba

Pročitajte još

Image
Ribe

U koju riblju vrstu spada riba zvana aljaška kolja

Više s weba