Pasmine

Vrste lovačkih pasa: upoznajte nove najbolje prijatelje za lov

Image
Foto: Pixabay

Lov je mnogima najdraži hobi, a u tome od velike pomoći mogu biti pravi psi. Otkrijte koje vrste lovačkih pasa postoje te koju vi morate odabrati za sebe

21.12.2018. u 18:45/ Život i stil

Svaka vrsta pasa ima svoje odlike i karakteristike koje ih čine specifičnima. Vrste lovačkih pasa posebne su i odlikuju se istančanim njuhovom brzinom. Odaberite savršenog kolegu za lov. 

Labrador: Divni su ljubimci, ali još divniji lovački psi. Odlični su plivači što ih čini vrlo dobrim izborom za lov na patke. Lovinu neće raskomadati, već je donijeti neoštećenu.

Zlatni retriver:  Kao i labrador, ovaj je umiljati pas najbolji u lovu na patke. Lako ih se trenira i vrlo su inteligentni i snalažljivi psi. Oni su vrste lovačkih pasa koji ujedno mogu biti i prekrasni obiteljski psi. 

Američki palež - crni rakunski gonič: ove vrste lovačkih pasa dosta su povučeni i nisu uvijek za igru, ali lov ih veseli i aktivira pa će tek tada na vidjelo izaći njihova brzina i okretnost. Ne odustaju lako i ostaju na tragu svog plijena bez obzira koliko im on bježao.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bigl: Mnogi ga kažu da pripada u najučinkovitije vrste lovačkih pasa. Lovi zečeve i prepelice, a karakterisitke koje ga čine jednog od vrsti lovačkih pasa su njegov odličan njuh, mnogo energije i veseo karakter. 

Čitaj, prati i komentiraj naše priče i na našoj Facebook stranici Život i stil!

Upravo se čita

Image
privedena napadačica

U Virovitici pacijentica izbola psihijatricu u ordinaciji

Više s weba

Pročitajte još

Image
ŽIVOTINJSKI SVIJET

Zanimljivosti o vukovima

Više s weba