Psi ljubimci

Zašto je zlatni labrador omiljeni kućni ljubimac?

Image
Foto: Pixabay

Zlatni labrador jedna je od najpoznatijih vrsti pas. Otkrijte sve o ovoj prekrasnoj vrsti koju ste sigurno barem jednom u životu vidjeli i poigrali se s njom

19.1.2019. u 16:44/ Život i stil

Zlatni labrador zasigurno je možda i najpopularnija pseća vrsta uz zlatne retrivere, njemačke ovčare i maltezere. Ovi psi velikog rasta mnogima prirastu srcu u vrlo kratkom roku zbog njihovoj nevjerojatnog karaktera. 

Labradori dolaze u više boja pa tako imamo smeđeg i crnog labradora, ali zlatni labrador je najprepoznatljiviji. Ističe se svojim okruglim očima, jakim repom i gustim krznom. Labradori su inače vrlo atletski građeni psi. Imaju mnogo energije koju moraju potrošiti pa su tako duge šetnje apsolutno obvezne. 

Vrlo su prilagodljivi i empatični, a izuzetno su dobri s djecom. Radi se o inteligentnoj vrsti koja može biti trenirana za pomagače, rad u spasilačkoj službi ili kao policijski psi. Zlatni labrador tako može biti radni ili izložbeni pas

Ova je vrsta omiljena za obiteljskog psa. Međutim, imajte na umu da se i dalje radi vrlo snažnom i energičnom psi kojem treba posvetiti vrijeme i uložiti u dresuru.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Čitaj, prati i komentiraj naše priče i na našoj Facebook stranici Život i stil!​​

Više s weba

Pročitajte još

Image
NAJPOPULARNIJA VRSTA BIŠONA

Bišon havanezer i sve o njemu: vodič za vlasnike havanezera

Više s weba